Povesti de succes – Rajko Kuzmanovic!


Luni am participat la un seminar cu un subiect foarte ofertant! "Frica de Schimbare" cu Rajko Kuzmanovic

De aceasta data, participarea a fost putin diferita, fiind invitata in postura de terapeut. De ce? Pentru ca fiecare OM, are nevoie la un moment dat de un alt OM pentru a depasi o situatie sau pentru a mai urca o treapta. Dar ma voi intoarce la aceasta poveste ceva mai incolo, pentru ca acum vreau sa-ti scriu cum a fost la seminar.

Oricine il cunoaste pe Rajko Kuzmanovic, stie ca este un om cu carisma. Daca  participi la un curs de-al lui, devii fanul modului lui de a preda, de a-ti livra informatia, dar este ceva mai multe decat atat...

Majoritatea celor care fac un curs cu Rajko Kuzmanovic, nu doar ca revin pentru a repeta acel curs dar vin si la alte cursuri, seminarii sau workshop-uri pe care acesta le tine, asta datorita talentului de orator pe care il are, datorita modului in care stie sa explice lucrurile, datorita faptului ca mereu vine cu o gluma, cu un exemplu concret, rupt parca din filmul tau. Si asta te face ca la final sa te intrebi: "Atat de repede a trecut timpul? Cand este urmatorul curs???"

Dar hai sa ma intorc la Frica de schimbare. Printre fricile enumerate de Rajko, iti spun si tie cateva, pentru ca banuiesc ca o sa mai tina cursul si nu vreau sa-ti stric surpriza ... sunt convinsa ca vei participa si tu la un moment dat.

1) Frica de necunoscut;

2) Frica de pierdere;

3) Frica de esec;

4) Frica de a iesi din zona de confort;

5) Frica de deranj;

6) Frica de succes;

​Fiecare frica a fost luata, periata, scuturata si exemplificata astfel incat, chiar si daca nu ti-ai fi dorit, tot ai fi gasit macar un exemplu pe undeva prin viata ta. Prin constientizare, faci primul pas spre vindecare, primul pas prin care mai inlaturi inca o frica de pe lista ta.
Eu ti-am scris doar o parte dintre cele discutate, doar pentru ca nu vreau sa fie o insiruire de frici care nu-ti spun nimic, ci vreau sa-ti dezvalui ca am avut si eu cateva constientizari in timpul seminarului!

Nu stiu cum esti tu, dar eu m-am surprins de multe ori in trecut (bineinteles ca acum nimic nu mai este valabil... ca doar nu o sa-ti spun lucruri chiar atat de intime...) ca nu cumva sa deranjez...

Oare ti s-a intamplat si tie asa ceva? Sau doar eu aveam astfel de manifestari?
Stiu, acum si la tine s-a vindecat totul... dar hai sa-ti dau cateva exemple ca sa ma intelegi mai bine...

Prin studentie, as  fi vrut sa ies in oras... dar oare sa sun acum? Nu... ca nu-i ora potrivita... dar daca doarme, dar daca deranjez...

As fi vrut sa facem curat impreuna... dar daca nu vrea acum, dar daca-l deranjez din ce are de facut...

As fi vrut sa iesim la un film. Dar daca are altceva de facut? Cum sa deranjez...

Iti suna cunoscut? Slava Domnului ca m-am tratat!!! Si acum daca imi mai apar cumva astfel de ganduri stiu sigur, ca "cel mai bun moment este ACUM". Am ceva sa-ti spun, iti spun acum. Vreu ceva de la tine, te intreb acum. Dar macar am 50% sanse sa fie un DA, fata de trecut cand sansele erau 100% NU pentru ca nici macar nu-mi acordam sansa sa incerc.​

Din bucuria mea de a impartasi cu tine, iti voi spune ceva ce am aflat aseara dar care este foarte posibil sa nu-ti placa:

SUCCESUL iti cere sa fii permanent in afara zonei de confort!
Esti dispus oare sa faci asta?

Inainte sa imi iau ramas bun, as vrea sa-ti scriu in doar cateva randuri de ce am participat la seminar in calitate de terapeut.

Am facut Cursul Silva Life System cu Rajko Kuzmanovic in 2015. Mi-a placut enorm. Am participat in scurt timp si la Silva Intuition System care mi s-a parut fabulos. Tot ceea ce faceam eu inca din copilarie, acum avea sens, logica si era pus intr-o ordine, ordinea Silva. 

Stilul de predare a lui Rajko m-a facut sa ma intorc si sa repet cursul si asa, din vorba in vorba sa-i povestesc cu ceea ce ma ocup. 

Intr-o zi, prin 2016, Rajko si-a facut programare si i-am facut o Evaluare Holistica ce cuprinde scanarea cu Biopulsar Reflexograph si aromodiagnoza.
I-am spus ce are de facut si dupa o luna a revenit. Mi-a spus care sunt modificarile si a fost curios sa vada schimbarile pe grafice. Acum avea si confirmare!
La acel moment Rajko Kuzmanovic mi-a spus un lucru care pe mine m-a uimit: "Am adoptat Silva acum mai bine de 20 de ani ca si stil de viata. Nu credeam ca ceva material, lumesc, un ulei esential, poate sa produca atat de multe transformari, sa le simt si sa le vad. Uleiurile vor face parte din viata mea la fel cum Silva face parte din viata mea. Iti multumesc pentru indrumare". Din acel moment a revenit lunar pentru a face ajustarile necesare si s-a tinut de program. Am folosit tot arsenalu de cunostinte din dotare (aromoterapie, regresie, terapia partilor, etc...) iar schimbarile nu s-au lasat asteptate.

Asa cum spunea chiar aseara, Rajko incepuse o noua etapa.

Iti multumesc pentru increderea pe care mi-ai acordat-o si pentru faptul ca mi-ai permis sa folosesc povestea ta ca si inspiratie pentru alti oameni. Am foarte multi oameni cu care lucrez, dar cand esti un exemplu pentru ceilalti, poti fi si o sursa de inspiratie.

Din pacate, cu totii am uitat si ne-am indepartat de la natura si de la natural. Am uitat ca inaite sa existe farmacologia, a existat aromoterapia. Uitam ca sufletul este vesnic si ca gandurile si emotiile noastre creaza blocaje in corpul nostru si am vrea cu doar o simpla pilula sa rezolvam ceea ce am incalcit in aaani...

Uleiurile esentiale sunt magice! Ele nu vindeca ci reamintesc corpului sa se intoarca la starea de echilibru si armonie.​

Dintr-o "simpla" consultatie, am ajuns sa realizam atatea proiecte minunate impreuna - Silva pentru Copii si Memo Academy - Mental Education and More, proiecte care schimba multe vieti in DIN CE IN CE MAI BINE!

Iti multumesc pentru ca ai citit acest articol!
Trimite-l si prietenilor tai. Este posibil sa le fie de folos.

Sa ai o zi excelenta!
Monica Dascalu