Ești unic!
Alege programul care ți se potrivește cel mai bine.

Sunt Monica Dascălu, și mă bucur că ești aici, alături de mine!
De peste 8 ani sunt atentă la nevoile clienților mei, pentru a găsi împreună drumul spre o stare de bine, de armonie fizică, mentală și sufletească, ajungând astfel la o sănătate excelentă. 

Fiecare OM este UNIC.  Acesta este motivul pentru care, ceea ce i se potrivește unuia, nu i se potrivește și celuilalt. Vom alege împreună programul de care ai nevoie, astfel încât să fie cât mai eficient pentru tine, deoarece fiecare client, sub îndrumarea mea directă și înțelegând fiecare proces în parte, are opțiunea să aleagă ceea ce consideră el că i se potrivește cel mai bine.

Dupa atația ani de experiență, sunt sigură că împreună putem rezolva provocările prin care treci acumEu sunt la dispoziția ta cu experiență și profesionalism și sunt nerăbdătoare să ne cunoaștem.

Nu știi cu ce să începi? Putem avea o întalnire pentru consiliere generală.

Monica Dascălu

Sau sună la: 0732 656 939

SCANARE CU BIOPULSAR REFLEXOGRAPH


Biopulsar Reflexograph este un aparat care scanează aura și măsoară energia pe fiecare organ în parte, astfel încât tu să poți vedea cu ochii tăi unde anume sunt dezechilibrele.

CITEȘTE MAI MULT ...

AROMODIAGNOZA


Corpul tău știe cel mai bine ceea ce are nevoie. Mirosind uleiurile esențiale vei afla unde anume sunt blocajele și care anume sunt remediile de care ai nevoie.

CITEȘTE MAI MULT ...

EVALUARE HOLISTICA


Tu știi care este starea ta de sănătate?
În ședința de Evaluare Holistică beneficiezi atât de Scanarea cu Biopulsar Reflexograph cât și de Aromodiagnoza, la un preț special, astfel încât recomandările să fie cât mai precise iar tu să beneficiezi de efecte cât mai rapide.

CITEȘTE MAI MULT ...

HIPNOZA SI REPROGRAMARE MENTALA POZITIVA


Vrei să renunți la fumat sau poate vrei să scapi de cateva kilograme în plus? Ai vrea să ai mai multă încredere în tine sau poate îți dorești să vorbești în public cu ușurință? 
Atunci apelează cu încredere la hipnoză.

REGRESIE ÎN VIEȚI ANTERIOARE


Se întamplă să cauți soluții și să nu le mai găsești?
Se întamplă să apară provocări și să nu-ți dai seama de unde vin? Se întamplă să existe dureri în corp dar din punct de vedere medical nu este nici o problemă?
Regresia în vieți anterioare, cu scop terapeutic, te poate ajuta.

CITEȘTE MAI MULT ...

Fă-ți o programare chiar astăzi!

Deoarece sunt implicată în multe proiecte, țin numeroase cursuri și sunt invitată ca și speaker la diverse târguri și expoziții, iar numărul clienților pe care-i am cu regularitate este ridicat, îți recomandăm să-ți faci o programare din timp.

ATENȚIE! Deoarece timpul este limitat și îmi doresc să deservesc cu profesionalism fiecare client care mă contactează, programările anulate cu mai puțin de 24 ore,
vor fi PLATITE INTEGRAL!

Sau sună la: 0732 656 939