Aromodiagnoza

Aromodiagnoza este modalitatea cea mai simplă pentru identificarea blocajelor emoționale.

Fă-ți chiar astăzi o programare pentru evaluarea stării emoționale!

BENEFICII

 • Îmbunătățirea stării emoționale 
 • Reducerea stresului
 • Îmbunătățirea somnului
 • Conștientizarea stării de sănătate
 •  Echilibrare emoțională
 • Îmbunătățirea performanțelor intelectuale

Așa cum știi deja, emoțiile determină starea ta energetică! Evaluând periodic starea ta emoțională, poți echilibra corpul și reveni la starea de echilibru cu investiții minime de timp și de bani.

Astfel, eviți riscul de a ajunge la probleme mai grave de sanatate!

Deoarece sănătatea este darul cel mai de preț, cu ajutorul informațiilor pe care chiar corpul tău ni le oferă, aromodiagnoza este modalitatea prin care afli ce produse ai nevoie să folosești în acest moment pentru a obține rezultate optime pentru tine.

Monica Dascălu - Specialist Aromoterapie

Am urmat Aromatherapy Certification Program la Aromahead Institute - School of Essential oil Studies, aprobat de The National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA) și de  Alliance of International Aromatherapists (AIA) – ambele fiind organisme internationale principale de conducere pentru standardele educaționale pentru aromoterapeuți. 

Programul este de asemenea aprobat de  American Association of Drugless Practitioners (AADP), un consiliu independent de acreditare pentru instituții și programe de educație alternativă pentru sănătate.

Monica Dascălu - Specialist în Aromoterapie și Terapii Complementare
îți este aproape pentru a te ajuta să ai grijă 
de sănătatea ta și a celor dragi ție

Pentru mine, aromodiagnoza este un instrument unic, pe care îl folosesc zilnic în sesiunile cu clienții, pentru a afla care sunt uleiurile esențiale optime de care au nevoie pentru a obține rezultate maxime. În momentul în care corpul tău este cel care îți spune ce anume are nevoie, el începe imediat să se echilibreze iar starea de sănătate se îmbunătățește.

Aromodiagnoza, mă ajută să ajung la cauzele subtile ale dezechilibrelor, ascunse bine în subconștientul clientului și împreuna cu acesta, luăm decizia cea mai bună pentru a restabili echilibrul în viața lui.Uleiurile esențiale cu care lucrez sunt vii, au energie, vibrație și forța de care are nevoie corpul tău, împrumutand din puterile lor corpului tău, în momentele în care ai nevoie de susținere.

Dacă dorești să vezi care este starea emoțională a corpului tău, atunci te invit să-ți faci o programare pentru a găsi împreuna modalitatea prin care sa te simți din ce în ce mai bine în fiecare zi.

TU ȘTII CARE ESTE STAREA EMOȚIONALĂ A CORPULUI TĂU?

S-a demonstrat științific deja, că gandurile și emoțiile noastre sunt declanșatori pentru blocajele ce apar în corpul nostru, care apoi se manifestă la nivel fizic.
Te invit la o ședință de aromodiagnoză pentru a afla care sunt uleiurile esențiale de care corpul tău are nevoie în acest moment pentu echilibrare. 

CUM DECURGE O SEDINȚĂ DE AROMODIAGNOZĂ?

O sedință de AROMODIAGNOZÂ presupune 3 etape:

ETAPA 1
Aromodiagnoza

Se realizează aromodiagnoza - se miros uleiurile esențiale fară a ști ce tip de ulei este, pentru a scoate la suprafață trăirile și emoțiile din subconștient.

ETAPA 2
Interpretarea Rezultatelor

Se face interpretarea aromodiagnozei - se discută care este impactul fiecărui ulei esențial asupra organismului, corelat cu cauzele dezechilibrelor emoționale.

ETAPA 3
Recomandări

Se recomandă ce uleiuri se vor folosi, se explică clar care sunt modurile de folosire și de aplicare a uleiurilor esențiale pentru echilibrarea energetică și emoțională.​


Când poți apela la o sesiune de Aromodiagnoză?

Te invit la o sesiune de aromodiagnoză dacă dorești să:

 • înțelegi cauzele emoțiilor tale;

 • beneficiezi de echilibrare energetică și emoțională până la etapa clinică a dezvoltării bolii
 • selectezi cele mai eficiente produse, ce normalizează nivelul energetic;
 • decodezi cazurile clinice neclare, complicate și să echilibrezi natural organismul;

CAT DUREAZA O ȘEDINȚA DE AROMODIAGNOZA? 

O ședință de Aromodiagnoză constă în aromodiagnoză, interpretarea rezultatelor și recomandări:

 • Durează între 40 - 50 minute

Vizionează emisiunile în care Monica Dascălu a fost invitată și vorbește despre aromodiagnoză 

Aromodiagnoza – metoda de echilibrare pentru trup și suflet

Ce este aromodiagnoza? Cum ne poate ajuta pentru sănătate și armonizare trup-minte-suflet? 
Monica Dascălu, aromoterapeut, în dialog cu Roxana Gabor-Iliescu la o nouă ediție a emisiunii „Sănătate trup și suflet”.


Aromoterapia - elixirul pentru echilibru

​Monica Dascălu, invitată de Dana Bălăceanu la emisiunea Lumea Nevăzută, la Antena1 Ploiesti, explică ce este aromodiagnoza și cum anume ne ajută uleiurile esențiale în echilibrarea emoțională, a corpului și a minții.

Te rugăm să dai mai departe aceste informații. Este posibil să fie de folos unuia dintre prietenii tăi.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, îți stăm la dispoziție la: 

0732.656.939
Sună-ne de Luni până Vineri între 10:00 - 18:00

Fă-ți o programare chiar astăzi!

Deoarece sunt implicată în multe proiecte, țin numeroase cursuri și sunt invitată ca și speaker la diverse târguri și expoziții, iar numărul clienților pe care-i am cu regularitate este ridicat, îți recomandăm să-ți faci o programare din timp.

ATENTIE! Deoarece timpul este limitat și îmi doresc să deservesc cu profesionalism fiecare client care mă contactează, programările anulate cu mai putin de 24 ore,
vor fi PLATITE INTEGRAL!

Sună la: 0732 656 939

Alte subiecte care te pot interesa: