Esti unic!
Alege programul care ti se potriveste cel mai bine.

Sunt Monica Dascalu, si ma bucur ca esti aici, alaturi de mine!
De peste 8 ani sunt atenta la nevoile clientilor mei, pentru a gasi impreuna drumul spre o stare de bine, de armonie fizica, mentala si sufleteasca, ajungand astfel la o sanatate excelenta. 

Fiecare OM este UNIC.  Acesta este motivul pentru care, ceea ce i se potriveste unuia, nu i se potriveste si celuilalt. Vom alege impreuna programul de care ai nevoie, astfel incat sa fie cat mai eficient pentru tine, deoarece fiecare client, sub indrumarea mea directa si intelegand fiecare proces in parte, are optiunea sa aleaga ceea ce considera el ca i se potriveste cel mai bine.

Dupa atatia ani de experienta, sunt sigura ca impreuna putem rezolva provocarile prin care treci acumEu sunt la dispozitia ta cu experienta si profesionalism si sunt nerabdatoare sa ne cunoastem.

Nu stii cu ce sa incepi? Putem avea o intalnire pentru consiliere generala.

Monica Dascalu

sau suna la: 0732 656 939

SCANARE CU BIOPULSAR REFLEXOGRAPH


Biopulsar Reflexograph este un aparat care scaneaza aura si masoara energia pe fiecare organ in parte, astfel incat tu sa poti vedea cu ochii tai unde anume sunt dezechilibrele.

CITESTE MAI MULT ...

AROMODIAGNOZA


Corpul tau stie cel mai bine ceea ce are nevoie. Mirosind uleiurile esentiale vei afla unde anume sunt blocajele si care anume sunt remediile de care ai nevoie.

CITESTE MAI MULT ...

EVALUARE HOLISTICA


Tu stii care este starea ta de sanatate?
In sedinta de Evaluare Holistica beneficiezi atat de Scanarea cu Biopulsar Reflexograph cat si de Aromodiagnoza, la un pret special, astfel incat recomandarile sa fie cat mai precise iar tu sa beneficiezi de efecte cat mai rapide.

CITESTE MAI MULT ...

HIPNOZA SI REPROGRAMARE MENTALA POZITIVA


Vrei sa renunti la fumat sau poate vrei sa scapi de cateva kilograme in plus? Ai vrea sa ai mai multa incredere in tine sau poate iti doresti sa vorbesti in public cu usurinta? 
Atunci apeleaza cu incredere la hipnoza.

REGRESIE IN VIETI ANTERIOARE


Se intampla sa cauti solutii si sa nu le mai gasesti?
Se intampla sa apara provocari si sa nu-ti dai seama de unde vin? Se intampla sa existe dureri in corp dar din punct de vedere medical nu este nici o problema?
Regresia in vieti anterioare, cu scop terapeutic, te poate ajuta.

CITESTE MAI MULT ...

Fa-ti o programare chiar astazi!

Deoarece sunt implicata in multe proiecte, tin numeroase cursuri si sunt invitata ca si speaker la diverse targuri si expozitii, iar numarul clientilor pe care-i am cu regularitate este ridicat, iti recomandam sa-ti faci o programare din timp.

ATENTIE! Deoarece timpul este limitat si imi doresc sa deservesc cu profesionalism fiecare client care ma contacteaza, programarile anulate cu mai putin de 24 ore,
vor fi PLATITE INTEGRAL!

sau suna la: 0732 656 939