CONCURS + BONUS – Castiga o invitatie gratuita la workshop-ul Hippocrates Lifestyle Training

 

Am placerea sa te invit la CONCURS!

Poti castiga o invitatie GRATUITA la workshop-ul de o zi, sustinut vineri 01.07.2016 de Brian Clement la Hotel Caro din Bucuresti. Valoarea biletului este de 200RON, dar tu, daca vei fi castigatorul/castigatoarea invitatiei, vei participa GRATIS la workshop.

Sunt atat de incantata ca in ultimele luni in tara noastra au venit nume sonore la nivel mondial, care promoveaza o alimentatie sanatoasa.

De aceasta data, Brian Clement, fondatorul Institutului Hippocrate si Anna-Maria Clement Directorul Executiv, vin la Bucuresti sa impartaseasca din cunostintele lor.

Stiind ca-mi doresc sa influentez cat mai multi oameni sa se reintoarca la natura, sa fie constienti de gandurile si sentimentele lor, sa adopte o alimetatie sanatoasa, Do Good Academy mi-au oferit o invitatie pe care sa o ofer unuia dintre cititorii site-ului si tin sa le multumesc pe aceasta cale.

Asa ca tu, dragul meu cititor, ai sansa de a participa GRATUIT, pe 1 iunie 2016, la workshop-ul sustinut de Brain Clement, unde timp de o zi intreaga, vei aprofunda subiecte legate de prevenirea imbatranirii si vindecarea bolilor cu ajutotul alimentatie, iar la final vei putea pune intrebari iar Brain va oferi raspunsuri.

Workshop-ul se adreseaza atat profesionistilor (medici, terapeuti, nutritionisti), cat si persoanelor cu diverse afectiuni si boli cronice, deschise spre aflarea informatiilor despre metode alternative de tratament.

 

Inscrie-te la CONCURS pentru a primi o invitatie GRATUITA!

Subiectele abordate:

1. CE ESTE PROGRAMUL HIPPOCRATES SI CARE ESTE ROLUL SAU IN REDOBANDIREA SANATATII?
2. CUM SA PREVII IMBARANIREA SI SA CRESTI FORTA VITALA?
3. PLANTELE – TRUSA TA DE PRIM AJUTOR – METODE PRACTICE DE VINDECARE

Participantii vor avea oportunitatea sa puna intrebari referitoare la situatiile cu care se confrunta si sa primeasca solutii legate de ele.

 

Ma bucura faptul ca am ocazia de a ajuta la promovarea acestui eveniment si de a putea oferi o invitatie la acest workshop deosebit.

 

Inscrie-te la CONCURS pentru a primi o invitatie GRATUITA!

 

Pentru a participa la CONCURS si a beneficia de o invitatie GRATUITA la workshop-ul din 01.02.2016 sustinut de Brain Clement, te rog sa urmezi toti pasii de mai jos:

  1.  Inscrie-te la CONCURS – prin completarea datelor din formular;
  2. Lasa mai jos un mesaj in care sa-mi spui de ce iti doresti sa participi la conferinta;
  3. Da Share pe Facebook acestui articol pentru a afla cat mai multe persone despre conferinta;
  4. Da Like pe Facebook paginii BMD Lifestyle pentru a afla cum poti adopta o viata sanatoasa;
  5. Da Like pe Facebook paginii BMD Academy pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le organizam sau/si pe care le promovam;
  6. Optional – aboneaza-te la newsletter-ul BMD Lifestyle pentru a afla cat mai multe informatii despre B – Beauty (Frumusete), M – Mind (Dezvoltarea Mintii), D – Diet (Alimentatie);

 

Marti 28.06.2016 voi face tragerea la sorti cu ajutorul random.org a fericitului castigator care va primi invitatia GRATUITA la Workshop-ul sustinut de Brian Clement pe 01.06.2016. El/ea va fi anuntat atat pe site cat si pe paginile de Facebook BMD Lifestyle si BMD Academy

Inscrie-te la CONCURS pentru a primi o invitatie GRATUITA!

 

Afla mai multe despre Brian si Anna-Maria Clement

cat si despre Hippocrates Health Institute

 

Brian Clement promoveaza medicina progresiva la nivel international si este directorul renumitului Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida. Brian Clement a scris peste 20 de carti, cu teme dedicate sanatatii, spiritualitatii si vindecarii naturale. Prin activitatea centrului Hippocrates, Brian si echipa sa au pus bazele cercetarilor clinice si de instruire in domeniul prevenirii bolilor.

 

Anna-Maria Clement a crescut intr-o familie suedeza, care a urmat o dieta traditionala bazata pe carne si carbohidrati. Cand Anna avea varsta de 15 ani, familia sa a devenit vegetariana, aceasta fiind piatra de temelie a pasiunii si vietii dedicate sanatatii si nutritiei pentru Anna. In jurul varstei de 20 ani, Anna a devenit managerul unei clinici reumatice din Stockholm. In acest moment lucreaza alaturi de Brian la Hippocrates Health Institute.

 

Inscrie-te la CONCURS pentru a primi o invitatie GRATUITA!

 

Hippocrates Health Institute (sau in romana Institutul de Sanatate Hippocrate)are o vechime de 60 de ani si este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative si nutritie.

Institutul a facut sute de studii si observatii referitoare la modul in care mancarea contribuie la mentinerea unei vieti sanatoase si la vindecarea sau ameliorarea multor afectiuni. 

Institutul ofera pacientilor informatiile si uneltele necesare pentru ca acestia, ulterior, sa poata implementa si integra stilul de viata propus la institut in vietile lor de zi cu zi. Pe langa regimul de detoxifiere, consultanta in domeniul sanatatii si informatii despre nutritie, programul Hippocrates ofera o gama larga de terapii alternative si tratamente non invazive.

 

Inscrie-te la CONCURS pentru a primi o invitatie GRATUITA!

BONUS!!!

Pentru ca ai avut rabdare si ai citit pana la final, te invit sa participi la Conferinta GRATUITA – FOOD is MEDICINE – sustinuta de Brian si Anna-Maria Clement pe 2 iulie 2016. Afla mai multe detalii apasand butonu de mai jos.

 

Participa GRATIS la Conferinta FOOD is MEDICINE - 02.07.2016

 

Do Good Academy

Do Good Academy este o platformă unde speakeri internationali – antreprenori, profesori, vizionari, actori sau leaderi spirituali îşi pun la dispozţie cunostinţele şi experienţa în faţa unui public orientat către un stil de viaţă sănătos şi conştient.

 Do Good Academy organizează evenimente, workshop-uri, conferinte şi tabere ce acoperă o varietate de teme – pornind de la nutriţie, terapii alternative, dezvoltare personală, soluţii şi tehnologii eco friendly, până la agricultură biodinamică.

Do Good Academy are o abordare holistică asupra vieţii de zi cu zi si transmite publicului viziunea unei lumi unde umanitatea este conştientă, responsabilă şi intr-o relaţie armonioasă cu Natura, Pământul şi întreg Universul.

 

Extragerea castigatorului se va face in data de 28.06.2016 la ora 21.00 si va fi anuntata atat pe aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook – BMD Lifestyle.

Sper ca tu sa fii castigatorul invitatiei!

Oricum, indiferent cine va castiga invitatia, sper sa ne vedem la Conferinta sustinuta de Briant Clement – Hipocrates Lifestyle Training, de vineri 1 iulie 2016, deoarece este o investitie pe termen lung in sanatatea ta!

 

Iti urez mult succes!

Monica Dascalu – Fondator – BMD Lifestyle

 

A avut loc extragerea pentru workshop-ul de o zi, sustinut vineri 01.07.2016 de Brian Clement la Hotel Caro din Bucuresti.

Castigatoarea invitatiei GRATUITE este Anda Erdesi.
Felicitari!

Multumim Do Good Academy pentru tot ceea ce faceti!

 

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa afli cat mai multe informatii despre B – Beauty (Frumusete), M – Mind (Dezvoltarea Mintii), D – Diet (Alimentatie), atunci aboneaza-te la newsletter-ul BMD Lifestyle