CONFERINTA GRATUITA – FOOD IS MEDICINE – Brian si Anna Maria Clement – 2 IULIE 2016

 

Brian Clement, Directorul Hippocrates Health Institute

va sustine conferinta “FOOD is MEDICINE” la Bucuresti, pe 2 iulie 2016

 

Am marea placere sa te invit la o CONFERINTA speciala!

La invitatia DO GOOD ACADEMY, Brian si Anna-Maria Clement vor sustine pe 2 iulie 2016 de la ora 10:00 conferinta FOOD is MEDICINE la Hotel Caro din capitala.

 

Accesul la CONFERINTA este GRATUIT, pe baza inscrierilor prealabile pe site-ul DO GOOD ACADEMY.

Inscrie-te GATUIT la Conferinta FOOD is MEDICINE!

Subiectele abordate in cadrul conferintei sunt:

  • Regimul alimentar in procesul de vindecare
  • Incetinirea procesului de imbatranire
  • Tratarea cancerului si a diabetului zaharat

 

Conferinta FOOD is MEDICINE este centrata pe modalitatile inovative si alternative de vindecare ale anumitor boli, sustinute de miile de studii clinice desfasurate in cadrul Hippocrates Health Institute din Statele Unite.

 

Despre vindecare si incetinirea procesului de imbatranire

 

La conferinTa “FOOD is MEDICINE” Brian Clement va vorbi despre importanta regimului alimentar atat in procesul de vindecare, cat si in procesul de pastrare a organismului tanar pentru un timp cat mai indelungat. Studiile realizate de Brian si Anna Maria Clement pe parcursul a peste trei decenii si jumatate demonstreaza clar ca, in procesul de preparare a hranei la temperaturi inalte, pe langa distrugerea celulelor vii ale plantelor, apar si modificari chimice, care provoaca reduceri dramatice ale nivelurilor nutritionale ale alimentelor.

De asemenea, Brian Clement va vorbi despre hrana vie, despre ce inseamna si ce se ascunde in spatele multor suplimente alimentare si despre importanta alimentatiei in incetinirea procesului de imbatranire.

 

Cancerul si diabetul

 

Subiectele de mare interes pentru public vor fi legate de tratarea cancerului si a diabetului zaharat.  Brian va arata, prin studiile pe care le-a facut si prin rezultatele spectaculoase avute la Hipocartes , cum alimentatia RAW poate ameliora sau vindeca anumite forme de cancer sau cum se poate vindeca diabetul.

 

Inscrie-te GATUIT la Conferinta FOOD is MEDICINE!

 

Anna-Maria Clement va vorbi despre legatura dintre minte, corp, spirit si gasirea metodei perfecte de a ramane sanatosi, despre familii sanatoase si case sanatoase si despre Puterile unei femei – dreptatea, inteligenta si dragostea.

 

Accesul la CONFERINTA este GRATUIT, pe baza inscrierilor prealabile pe site-ul DO GOOD ACADEMY.

 

Inscrie-te GATUIT la Conferinta FOOD is MEDICINE!

 

Do Good Academy

Do Good Academy este o platformă unde speakeri internationali – antreprenori, profesori, vizionari, actori sau leaderi spirituali îşi pun la dispozţie cunostinţele şi experienţa în faţa unui public orientat către un stil de viaţă sănătos şi conştient.

 Do Good Academy organizează evenimente, workshop-uri, conferinte şi tabere ce acoperă o varietate de teme – pornind de la nutriţie, terapii alternative, dezvoltare personală, soluţii şi tehnologii eco friendly, până la agricultură biodinamică.

Do Good Academy are o abordare holistică asupra vieţii de zi cu zi si transmite publicului viziunea unei lumi unde umanitatea este conştientă, responsabilă şi intr-o relaţie armonioasă cu Natura, Pământul şi întreg Universul.

 

Inscrie-te GATUIT la Conferinta FOOD is MEDICINE!

Citeste si CONCURS – Castiga o invitatie GRATUITA la workshop-ul Hippocrates Lifestyle Training

 

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa afli cat mai multe informatii despre B – Beauty (Frumusete), M – Mind (Dezvoltarea Mintii), D – Diet (Alimentatie), atunci aboneaza-te la newsletter-ul BMD Lifestyle