Workshop machiaj natural la MUMFAIR

 

Se apropie primavara cu pasi repezi iar noi ne gandim la tine, la faptul ca, chiar daca esti mamica sau viitoare mamica, iti doresti sa fii frumoasa si sa te simti bine.

 

Asa ca o aducem la Targul MUM FAIR, pe Monica DascaluMake-up Artist Profesionist la Beauty My Dream si trainer la BMD Academy, care ne va tine un workshop de machiaj cu produse naturale ce au grija de pielea noastra, care sa-ti permita sa le folosesti fara ati afecta organismul. Stim prea bine ca pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Depinde doar de noi cum o ingrijim pentru a o pastra mereu tanara, frumoasa si radianta.

 

Este o intalnire in care Monica ne va povesti, dar ne va si demonstra live, care sunt pasii unui machiaj natural dar in acelasi timp rezistent, un machiaj pe care sa-l poti purta la orice ora a zilei.

 

Ce mai astepti? Inscrie-te si ne vedem sa vorbim, pe intelesul tau, despre:

  • cum sa alegem produsele cosmetice si la ce sa fim atente pentru a ne pastra pielea mereu tanara;
  • care este ordinea corecta a aplicarii produselor cosmetice astfel incat machiajul sa fie rezistent;
  • cum realizam un machiaj de zi astfel incat sa reziste toata ziua.

 

Ne vedem sambata 27.02.2016, la ora 13.30 in Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)

 

Participarea este GRATUITA dar deoarece locurile sunt limitate, te rog sa te inscrii sunand la 0723.340.933 sau trimite un email cu datele tale de contact si cursul la care doresti sa te inscrii la bmdacademy2015@gmail.com

 

Te asteptam cu drag 🙂

 

Workshop GRATUIT oferit de:

Monica Dascalu – Make-up Artist – Beauty My Dream – BMD-ByMonicaDascalu

Trainer BMD AcademyBMD Lifestyle.ro