Violet by Monica Dascălu – 09.11.2014

Dragii mei,

Este prima mea emisiune, asa că emoțiile sunt mari și sper să treceți atât peste ele cât și peste bâlbe.

Important, cred eu, este că am început un nou proiect împreuna cu 6TVemisiunea Violet by Monica Dascălu. Ca Fondator al Asociației Profesioniștilor din Domeniul Frumuseții și Sănătății, îmi doresc să promovăm talentele și valorile naționale din aceste domenii, să promovăm inovațiile în materie de produse, dar și cele legate de tehnicile de lucru și să informăm publicul larg, astfel încât să știe ce să ceară atunci când apelează la un profesionist, atât în materie de frumusețe, de sănătate sau de nutriție/alimentație.

Astfel că în această primă emisiune, am venit cu doi invitați speciali, foarte buni fiecare în domeniul său și cu multă experiență, care vă dezvaluie din secretele lor, iar tu să iei exact informațiile de care ai nevoie.

În prima parte a emisiunii, invitată este Antonia Rondelli – make-up artist și trainer la Professional Meke-up cu care vorbesc despre care sunt pașii unui machiaj profesional. Antonia a descris în amănunt fiecare etapă în realizarea machiajului, astfel încât cu siguranță ai ceva nou de invățat.

În cea de-a doua parte a emisiunii, inviată este Andreea Mihalcea – promotoarea unui stil de viață sănătos și cea care a înființat acum mai bine de doi ani Totul despre raw. Ea ne spune care a fost experiența ei în momentul în care s-a hotărât să treacă la un stil de viață raw, dar și care ar fi pașii ca tu să adopți o alimentație cât mai naturală, facând doar mici schimbări.

Vizionare plăcută!