INGREDIENTE
- 2 pere medii bine coapte,
- 1 măr mediu,
- 1 mână mare de spanac,
- ½ legătură pătrunjel,
- 3 linguri semințe de floarea soarelui crude,
- 1 lingura semințe de in
MOD DE PREPARARE
- Spală bine fructele, spanacul și pătrunjelul.
- Pune semințele de floarea soarelui, semințele de in, stafidele lăsate în prealabil la înmuiat (2-3 ore) și puțină apă, într-un blander sau robot robot cu lamă S.
- Procesează până când obții o consistență cremoasă.
- Adaugă spanacul și pătrunjelul, iar apoi merele și perele.
- Mixează bine până obții o consistență cremoasă.
Poftă bună!
Rețetă primită de la Anca Alina Ionescu – consilier stil de viață sanătoasă – Rawisima, invitată în emisiunea Violet by Monica Dascălu – 18.01.2015