Seminar Gratuit de Dezvoltare a Vederii Intuitive

 

BMD Academy are plăcerea să te anunțe că organizează un eveniment care-ți poate schimba viața!

 Să-ți fie, în fiecare zi, din ce în ce mai bine!

De ce să vii la seminarul gratuit? 

Afli informații utile pentru tine și/sau copilul tău

1.   Ți se întâmplă frecvent să spui “Dacă făceam cum m-am gândit inițial ieșea mai bine”? 1.  Vino să afli cum poți să-ți îmbunătățești intuiția astfel încât astel de situații să nu mai apară.

 

2.  Ai o afacere şi vrei ca deciziile pe care le iei să fie cele mai bune? 2.  Poți obține acest lucru punând în practică exercițiile recomandate.

 

3.   Vrei să faci o schimbare majoră, luând decizii corecte și benefice vieții tale personale și/sau profesionale? 3.  Învățând să-ți dezvolți intuiția și folosind-o din ce în ce mai des, creezi acele legături neuronale prin care îți vei putea construi o viață mai bună. 

 

4.   Ai examene şi vrei să obţii rezultate excelente? 4.  Utilizarea intuiției activează zone cerebrale care te ajută să obţii rezultatele dorite. 

 

5.   Tu sau copilul tău aveți dificultăţi cu vederea și/sau cu auzul? 5.  Exercițiile pe care le vei primi la acest seminar te ajută să renunți la ochelari/aparat auditiv, fără operaţie sau medicamente.

 

6.  Dorești dezvoltarea potențialului intelectual al tău sau al copilului tău? 6.  Exercițiile gândite pentru tine și/sau copilul tău generează creșterea IQ-ului și dezvoltarea trăsăturilor de personalitate (atenție, ambiție, autocontrol etc.).

Pentru înscrieri, apasă aici!

Cine sunt eu?

Sunt Monica Dascălu, mama a doi băieţi, fondatoarea Asociaţie Profesioniştilor din Domeniul Frumuseţii şi Sănătăţii, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii Violet by Monica Dascălu, formator, fost auditor (peste 11 ani am lucrat în domeniul bancar într-o multinaţională), pasionată de o viaţă sănătoasă, de un trai în armonie cu natura şi de dezvoltarea capacităţii şi folosirii potenţialului creierului nostru, editor BMD Lifestyle și fondatoarea BMD Academy – locul în care înveți cum să fii mai frumos/oasă reîntorcându-te la natură și cum să vezi frumusețea dincolo de aparențe; înveți cum să folosești și cum să extinzi capacitățile creierului tău pentru a trăi mai bine și în armonie cu mediu înconjurător; înveți cum să mănânci astfel încât să fii mai sănătos/oasă, să beneficiezi de ce îți oferă natura, iar corpul tău să se vindece prin mâncarea pe care i-o dai.

Pentru înscrieri, apasă aici!

Cine este Trainerul acestui curs?

Cristina Chițac – trainerul Seminarului GRATUIT și a Cursului de Dezvoltare a Vederii Intuitive este:

  • Doctor în Științe Medicale ( UMF Gr. T Popa, Iași);
  • Absolventă a Facultății de Biologie (Univ. Al.I.Cuza, Iași) și a Facultății de Farmacie (UMF Gr. T Popa, Iași);
  • Formator acreditat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și de către Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, cod COR 242401, cu rezultate remarcabile în tehnici de predare și formare atât a adulților cât și a copiilor.

Pasionată de cunoaștere și dezvoltare, a participat la numeroase cursuri pentru că-i place să învețe continuu. Vă scriu doar o parte dintre specializări pentru că sunt prea multe și nu vreau să vă plictisesc:

* Maestru InfoReiki
* Maestru Shamballa MHR
* Maestru Atlantis Healing System
* Maestru Gendai Reiki Ho Shihan
* Maestru Usui Shiki Reiki Ryoho
* Maestru Ama Deus Secret Shamanic Healing
* Inițiat în Radiestezie multidimensională
* Practicant Enlightenment QiGong

Preţul?

Accesul la seminar este GRATUIT. Nu trebuie să plăteşti nimic, doar să laşi datele tale de contact, la intrare.

De ce este gratuit acest seminar?

  • Vrem să demonstrăm că se poate să oferi multă valoare celor din jur, în mod GRATUIT;
  • Vrem să împartășim din cunostințele nostre, ca mulțumire pentru darurile pe care le primim în fiecare zi de la univers.

La finalul seminarului, îţi vom prezenta în câteva minute ce poți face în continuare, pentru a avea rezultate și mai bune și câteva detalii despre cursurile susținute. Evident, acest lucru nu te obligă la nimic.

Pentru înscrieri, apasă aici!

Când, unde are loc şi unde te înscrii?

27 Martie 2015: 10:00 – 11:30
27 Martie 2015: 16:30 – 18:00
28 Martie 2015: 9:30 – 11:00

Adresa: Str. Nicolae Filipescu, Nr.53 – 55, Et.4, Sector 1, București – ca punct de orientare – în spatele Hotelului Intercontinental, strada de langă fosta Ambasadă a Americii.

Participarea este GRATUITĂ, dar nu uita, dacă nu te înscrii tu, cu siguranță că o va face altcineva care va beneficia în locul tău!

Locurile sunt limitate!

ÎNSCRIERI:

Pentru înscrieri 27 Martie 2015: 10:00 – 11:30apasă aici!
Pentru înscrieri
27 Martie 2015: 16:30 – 18:00apasă aici!
Pentru înscrieri 28 Martie 2015: 9:30 – 11:00
apasă aici!

Te așteptăm cu drag la Seminarul GRATUIT

Lămuriri suplimentare: Este același Seminar GRATUIT ce se repetă la ore diferite, deoarece sunt persoane interesate de conținutul acestui seminar, dar care pot ajunge doar la anumite ore. În plus, locurile sunt limitate!

BMD Lifestyle