Seminar Gratuit de Dezvoltare a Vederii Intuitive 19 – 20.06.2015

 

BMD Academy are placerea sa te anunte ca organizeaza un eveniment care-ti poate schimba viata!

 Sa-ti fie, in fiecare zi, din ce in ce mai bine!

De ce sa vii la Seminarul Gratuit? 

Afli informatii utile pentru tine si/sau copilul tau

1.   Ti se intampla frecvent sa spui “Daca faceam cum m-am gandit initial iesea mai bine”? 1.  Vino sa afli cum poti sa-ti imbunatatesti intuitia astfel incat astel de situatii sa nu mai apara.

 

2.  Ai o afacere si vrei ca deciziile pe care le iei sa fie cele mai bune? 2.  Poti obtine acest lucru punand in practica exercitiile recomandate.

 

3.   Vrei sa faci o schimbare majora, luand decizii corecte si benefice vietii tale personale si/sau profesionale? 3.  Invatand sa-ti dezvolti intuitia si folosind-o din ce in ce mai des, creezi acele legaturi neuronale prin care iti vei putea construi o viata mai buna. 

 

4.   Ai examene si vrei sa obtii rezultate excelente? 4.  Utilizarea intuitiei activeaza zone cerebrale care te ajuta sa obtii rezultatele dorite. 

 

5.   Tu sau copilul tau aveti dificultati cu vederea si/sau cu auzul? 5.  Exercitiile pe care le vei primi la acest seminar te ajuta sa renunti la ochelari/aparat auditiv, fara operatie sau medicamente.

 

6.  Doresti dezvoltarea potentialului intelectual al tau sau al copilului tau? 6.  Exercitiile gandite pentru tine si/sau copilul tau genereaza cresterea IQ-ului si dezvoltarea trasaturilor de personalitate (atentie, ambitie, autocontrol etc.).

Pentru inscrieri, apasa aici!

Cine sunt eu?

Sunt Monica Dascalu, fondator al Asociatie Profesionistilor din Domeniul Frumusetii si Sanatatii, pasionată de o viata sanatoasa, de un trai in armonie cu natura si de dezvoltarea capacitatii si folosirii potentialului creierului nostru, formator, fondator si editor BMD Lifestyle,  fost auditor (peste 11 ani am lucrat in domeniul bancar intr-o multinationala), fost realizator si prezentator al emisiunii Violet by Monica Dascalu, fondator si trainer la BMD Academy – locul in care inveti cum sa fii mai frumos/oasa reintorcandu-te la natursa si cum sa vezi frumusetea dincolo de aparente; inveti cum sa folosesti si cum sa extinzi capacitatile creierului tau pentru a trai mai bine si in armonie cu mediu inconjurator; inveti cum sa mananci astfel incat sa fii mai sanatos/oasa, sa beneficiezi de ce iti ofera natura, iar corpul tau sa se vindece prin mancarea pe care i-o dai.

Pentru inscrieri, apasa aici!

Cine este Trainerul acestui curs?

Cristina Chitac – trainerul Seminarului GRATUIT si a Cursului de Dezvoltare a Vederii Intuitive este:

 • Doctor in Stiinte Medicale ( UMF Gr. T Popa, Iasi);
 • Absolventa a Facultatii de Biologie (Univ. Al.I.Cuza, Iasi) si a Facultatii de Farmacie (UMF Gr. T Popa, Iasi);
 • Formator acreditat de Ministerul Educației, Cercetarii si Tineretului si de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitstii de Sanse, cod COR 242401, cu rezultate remarcabile in tehnici de predare si formare atat a adultilor cat si a copiilor.

Pasionata de cunoastere si dezvoltare, a participat la numeroase cursuri pentru ca-i place sa invete continuu. Va scriu doar o parte dintre specializari pentru ca sunt prea multe si nu vreau sa va plictisesc:

 • Maestru InfoReiki
 • Maestru Shamballa MHR
 • Maestru Atlantis Healing System
 • Maestru Gendai Reiki Ho Shihan
 • Maestru Usui Shiki Reiki Ryoho
 • Maestru Ama Deus Secret Shamanic Healing
 • Initiat in Radiestezie multidimensionala
 • Practicant Enlightenment QiGong

Pretul?

Accesul la seminar este GRATUIT. Nu trebuie sa platesti nimic, doar sa lasi datele tale de contact, la intrare.

De ce este gratuit acest seminar?

 • Vrem sa demonstram ca se poate sa oferi multa valoare celor din jur, in mod GRATUIT;
 • Vrem sa impartasim din cunostintele nostre, ca multumire pentru darurile pe care le primim in fiecare zi de la univers.

La finalul seminarului, iti vom prezenta in cateva minute ce poti face in continuare, pentru a avea rezultate si mai bune si cateva detalii despre cursurile sustinute. Evident, acest lucru nu te obliga la nimic.

  Pentru inscrieri, apasa aici!

Cand, unde are loc si unde te inscrii?

 • 19 Iunie 2015: 10:00 – 11:30
 • 19 Iunie 2015: 16:00 – 17:30
 • 20 Iunie 2015: 10:00 – 11:30

Adresa: Str. Nicolae Filipescu, Nr.53 – 55, Et.3, Sector 1, București – ca punct de orientare – in spatele Hotelului Intercontinental, strada de langa fosta Ambasada a Americii. Va rugam sa folositi liftul sau scarile din partea dreapta.

Participarea este GRATUITA, dar nu uita, daca nu te inscrii tu, cu siguranta ca o va face altcineva care va beneficia in locul tau!

Daca vrei sa-ti asiguri un loc la Seminarul GRATUIT din aceasta luna, inscrie-te cat mai curand! Luna trecuta toate locurile s-au ocupat in doar cateva zile. Deoarece ne dorim sa putem raspunde la cat mai multe dintre intrebarile cursantilor, LOCURILE SUNT LIMITATE!

INSCRIERI:

Pentru inscrieri 19 Iunie 2015: 10:00 - 11:30, apasa aici!

 

Pentru inscrieri 20 Iunie 2015: 16:00 - 17:30, apasa aici!

 

Pentru inscrieri 21 Iunie 2015: 10:00 - 11:30, apasa aici!

 

Lamuriri suplimentare: Este acelasi Seminar GRATUIT ce se repeta la ore diferite, deoarece sunt persoane interesate de continutul acestui seminar, dar care pot ajunge doar la anumite ore. In plus, LOCURILE SUNT LIMITATE!

 

Pentru a vedea programul urmatoarelor evenimente, apasa aici!

 

Te asteptam cu drag la Seminarul GRATUIT

BMD Lifestyle