Otraviti cu buna stiinta

 

In emisiunea “In premiera cu Carmen Avram”, poti vedea un reportaj despre cum sunt crescute animalele in fermele din Romania. Suntem otraviti cu buna stiinta dar interesele financiare sunt prea mari pentru a fi luate masuri la nivel inalt.

Vizioneaza acest film pentru a sti ce carne cumperi din magazine si supermarket-uti. Gandeste-te daca vrei sa mananci o astfel de carene. Efectele antibioticelor si a tratamenteleor hormonale se vad deja in sanatatea precara a poulatiei tarii noastre dar mai ales la copii, care dezvolta rezistenta la antibiotice si atunci cand se imbonavesc este foarte greu sa gasesti un tratament la care organismul lor sa mai reactioneze.

Ia atitudine! Daca fiecare din noi nu mai cumpara carne de la ei macar pentru o saptamana, poate si-ar schimba atitudinea.

Recomandarea mea, cauta tarani care cresc carnea pentru ei si roaga-i sa-ti vanda si tie animale pe care le cresc pentru ei. Cunoaste gospodaria in care cresc animalele, vezi ce le da sa mance si cat de des le da antibiotice si/sau hormoni. Majoritatea iti spun toate aceste detalii daca-ti petreci mai mult timp prin preajma lor si-i intrebi direct ceea ce te intereseaza.

Urmareste acest reportaj pentru a fi informat!