MONICA DASCALU IMPREUNA CU VIVASAN LA RAW GENERATION EXPO

 

Scriu acest articol pentru a multumi tuturor celor care au vizitat standul VIVASAN in acest weekend la RAW GENERATION EXPO si au fost multi, ceea ce ne-a bucurat foarte tare.

 BMD Lifestyle - VIVASAN - RAW GENERATION EXPO 5

A fost un weekend aglomerat in care ne-am intalnt cu multi oameni noi si minunati, dar si cu mai vechii clienti. Toti au fost interesati sa afle cat mai multe despre produsele VIVASAN, direct de la Dna Dr. Dermatolog Angela Laur – medic aromaterapeut, membru al Ligii Aromaterapeutilor si Fitoterapeutilor din Europa de Est. 

La targ am fost doar cu o parte din produsele pe care le comercializeaza VIVASAN – cu uleiurile esentiale, parfumuri si cateva suplimente, dar gama este mult mai mare. Daca ne vizitati la sediul din Str. Hatmanul Arbore Nr.15 – 19, Sector 1, Bucuresti, veti fi uimiti de diversitatea produselor, pe baza de uleiuri esentiale si multe alte plante, astfel incat sa ne faca viata mai frumoasa si sa ne ajute sa scapam de chimicalele pe care le gasim la tot pasul. In plus avem garantia calitatii produselor deoarece sunt fabricate in Elvetia.

BMD LIFESTYLE - VIVASAN - RAW GENERATION EXPO

 

BMD Lifestyle - VIVASAN - RAW GENERATION EXPO 3
Dar hai sa va spun ca pe langa produsele cu care am fost la targ, am mers si cu micutul nostru “aparat minune” – adica BIOPULSAR-ul. Si lumea s-a imbulzit la propriu, adica au stat la coada pentru a beneficia de o scanare si pentru a afla ce face acest aparat, asa ca m-am decis sa va povestesc si voua despre ce este vorba.
BIOPULSAR-ul este un aparat de ultima generatie si daca va spun ca este produs in Germania cred ca va dati seama de calitatea produsului. Cu ajutorul lui putem scana aura corpului uman si masura energia pe fiecare organ in parte (promit sa scriu in curand un articol special in care sa va ofer cat mai multe detalii despre acest aparat minunat).
BMD LIFESTYLE - VIVASAN Biopulsar

BMD LIFESTYLE - VIVASAN - AURA
Prin scanarea aurei putem vedea care sunt culorile ce apar in aura si de aici ne dam seama care sunt starile prin care trece persoana respectiva.

Prin masurarea energiei organelor vedem daca energia unui organ este in parametri optimi sau daca exista prea multa energie (exces de energie), prea putina energie (energie insuficienta) sau sunt pierderi de energie.

In cazul in care energia NU este in parametri normali, putem depista, inpreuna cu testul de aromadiagnoza, care sunt remediile pe care le putem folosi pentru a indeparta blocajele si pentru a ne recapata starea de bine, sau pentru a sustine organismul, astfel incat sa poata trece usor peste perioadele de stress.
BMD Lifestyle - VIVASAN - RAW GENERATION EXPO 4

Ce am spus tuturor inca de la targ, este faptul ca o astfel de scanare, pentru ca masuratorile sa ne arate starea cat mai exacta a organismului, este indicat sa se desfasoare intr-o camera linistita, fara agitatie si alte persoane in jur.

Daca doriti o evaluare holistica, puteti face o PROGRAMARE

Va doresc sa aveti o saptamana exceptionala in care starea de sanatate sa fie una din ce in ce mai buna!

Cu drag,

Monica Dascalu

Specialist in Frumusete si Sanatate prin Terapii Complementare