Impreuna cu Vivasan la Raw Generation Expo – 19-20.03.2016

 

Dragi mei,

Am bucuria sa va anunt ca particip impreuna cu VIVASAN la  RAW GENERATION EXPO!

Va asteptam la cea de-a 10-a editie a Expozitiei Nationale Raw Generation care se va desfasura pe 19-20 martie 2016 la Bucuresti, Romexpo, in Pavilionul C6. Expozitia va tine doua zile pentru prima data din istoria ei! Aceasta editie este realizata in colaborare cu Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Vino la RAW GENERATION EXPO sa afli mai multe despre cum poate fi masurata energia organelor cu ajutorul Biopulsar-ului – un aparat relizat de Auramed.

Boala apare mai intai la nivel energetic. Daca o depistam din faza incipienta, de cand apar primele dereglari energetice, ea poate fi foarte usor indepartata cu ajutorul uleiurilor esentiale, al cristalelor si al bioenergiei.

Ce face de fapt BIOPULSAR-ul?

Cu ajutorul Biopulsar-ului se scaneaza aura (adica, campul electromagnetic care inconjoara corpul uman), se masoara campurile energetice ale corpului uman, se masoara nivelul energiei organelor interne. Practic se depisteaza surplusul sau blocajele de energie de la nivelu organelor. Se bazeaza pe masurarea energiei zonelor reflexogene de pe palme.

Dupa scanarea cu Biopulsar-ul, se realizeaza aromadiagnoza si in functie de ambele rezultate se stabileste ce uleiuri esentiale sunt benefice pentru refacerea ordinii/energiilor din organism, restabilindu-se astfel starea de sanatate.

Va asteptam la Romexpo al RAW GENERATION EXPO – standul VIVASAN!

Un weekend minunat!

Monica Dascalu

Specialist in frumusete si terapii complementare.