Siguranta datelor date personale este importanta pentru noi

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Ce date prelucram?

Asociatia Profesionistilor din Domeniul Frumusetii si Sanatatii, se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal furnizate de persoanele care se abonează la newsletter-ul bmdlifestyle.ro, respectiv numele, prenumele, adresa de email si numatul de telefon.

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime precum acela de a-ti oferi asistenta cu privire la inscrierea la cursurile si seminariile pe care le organizam, de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim, precum si pentru a preveni si combate fraudele. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Informatii personale colectate

Pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt în siguranță, comunicăm în mod regulat politica de protecție a datelor cu caracter personal precum și instrucțiunile de lucru referitoare la acest aspect, tuturor abonaților.

Această politică de protecție a datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea și transferul datelor comunicate direct site-ului bmdlifestyle.ro

Dacă, din orice motiv, termenii stabiliți în cadrul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, nu sunt acceptabili pentru dvs., aveți posibilitatea de a ne comunica acest lucru și eventual puteți solicita explicit ștergerea datelor dvs., prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail contact@bmdlifestyle.ro

BMDLifestyle.ro este un site de informare online care include articole si servicii pe teme de alimentatie, dezvoltare personala, sanatate holistica si spiritualitate. BMDLifestyle.ro colectează date cu caracter personal prin intermediul abonarii la newsletter.

BMDLifestyle.ro tratează datele cu caracter personal intr-o maniera compatibila cu cerintele Directivei UE 95/46 si cu cele ale Regulamentului 679/2016.

BMDLifestyle.ro nu solicită și nu prelucrează date cu caracter personal din categoriile speciale, ci doar date non-sensibile necesare și relevante pentru procesul de trimitere a newsletter-ului cu articolele publicate pe bmdlifestyle.ro .

Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limitează la, informații referitoare la rasă sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sănătate, preferințe sexuale sau cazier judiciar.

Datele colectate și prelucrate de bmdlifestyle.ro includ date cu caracter personal, cum ar fi datele de contact (nume, prenume, adresă de mail).

După comunicarea datelor cu caracter personal veți primi un e-mail prin care vi se va solicita să confirmati acceptarea explicită și informată de a dezvălui aceste informații către bmdlifestyle.ro pentru a fi utilizate la trimiterea newsletter-ului.

3) Utilizarea și divulgarea informațiilor personale

În conformitate cu cerințele partenerilor bmdlifestyle.ro cu care derulăm relații contractuale, este posibil să vă prezentăm informații despre evenimente relevante.

Moduri în care utilizăm și/sau comunicăm datele dvs. cu caracter personal:

Datele cu caracter personal sunt utilizate pentru trimiterea newsletter-ului periodic, respectiv pentru trimiterea invitațiilor de participare la evenimente de dezvoltare personala sau alte evenimente relevante, precum si calatorii.

Informațiile personale colectate de către bmdlifestyle.ro sunt utilizate numai în scopurile prezentate.

BMDLifestyle.ro nu vinde si nu transfera informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Dacă în orice moment decidem să folosim datele personale într-o manieră diferită de cea declarată în momentul în care a fost colectată, vom face acest lucru public, vă vom anunța și vă vom oferi posibilitatea de a alege dacă putem sa folosim sau nu informațiile dvs. în acest mod diferit.

In cazul in care bmdlifestyle.ro este obligat de un act normativ (lege, statutul, regulament, decizie) ordonanța sau hotărârea judecătorească să divulge date cu caracter personal, conformarea va fi indeplinita fara informarea sau acordul persoanei vizate.

4) Securitatea informațiilor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a datelor, implementăm măsuri de securitate fizică, IT și organizationale rezonabile și adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocăm/prelucrăm.

În vederea îmbunătățirii măsurilor prezentate în actuala Politică de protecție a datelor cu caracter personal, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că datele sunt corecte, complete, actuale și relevante pentru utilizarea dorită, iar modificarile ce vor surveni vor fi descrise în versiunea actualizată.

BMDLifestyle.ro va testa și revizui periodic eficiența măsurilor pentru a proteja datele față de riscurile de pierderi, utilizări incorecte, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau ștergere/distrugere fără drept.

Furnizarea de informații personale de către dvs. este în întregime voluntară și aveți dreptul să nu furnizați informații personale.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau stergerea informațiilor personale sau dacă nu mai doriți serviciile noastre, puteti trimite oricând o solicitare în acest sens la adresa de e-mail: contact@bmdlifestyle.ro.

5) Modificări ale politicii de proțectie a datelor cu caracter personal

BMDLifestyle.ro își rezervă dreptul de a modifica Politica de protecție a datelor cu caracter personal în orice moment și pentru orice motiv. Dacă există modificări semnificative acestea se vor reflecta în timp util în versiunea actualizată a acestui document.

Puteți reveni periodic la politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru a fi informat privind cea mai nouă versiune a acestui document.

6) Durata stocării/prelucrării datelor cu caracter personal

este de 5 ani, termen după care se solicită din nou consimțământul iar, în lipsa acestuia, datele vor fi șterse.

7) Clarificări

Pentru orice detalii, întrebări, clarificari, cu privire la informațiile dvs. personale, asteptam solicitarile dvs. la adresa de e-mail contact@bmdlifestyle.ro.

Data ultimei revizuiri: 24 mai 2018

Ai nevoie de ajutor?

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, îți stăm la dispoziție la: 

0732.656.939
Sună-ne de Luni până Vineri între 10:00 - 18:00

contact@bmdlifestyle.ro
Scrie-mi un email și îți răspund cât de repede pot.