Curs de Aromaterapie

Enter your text here...

 

ULEIURILE ESENTIALE ITI VIOLEAZA INTR-UN MOD MAGNIFIC SUBCONSTIENTUL

INVATA SA LE STAPANESTI SI FII STAPANUL VIETII TALE!

 In doar cateva picaturi de ulei esential sunt stranse la un loc puterile nemarginite ale plantelor, ale naturii – o provocare pentru simturi si o violare subtila a creierului, a subconstientului, care apoi face minuni in tot corpul nostru.
Rar mi-a fost dat sa vad pesoane care sa ramana indiferente la mirosul unui ulei esential – ori iti place foarte mult, ori este ceva care iti irita simturile, dar cu siguranta nu te lasa indiferent, si asta se vede imediat pe fata ta si pe gesturile corpului tau, oricat ai vrea sa ascunzi senzatia. Dar daca citesti aceste randuri cu siguranta nu esti printre acei putini oameni care raman indiferenti.
Mirosurile ne schimba dispozitia, ne excita sau ne enerveaza, ne calmeaza sau ne produc stare de somnolenta, ne fac fericiti sau din contra, ne creeaza un disconfort greu de suportat.
TU ai vrea sa stii mai multe despre ULEIURILE ESENTIALE si ce beneficii poti obtine prin utilizarea lor ?

Inscrie-te acum la Modulul 2 - AROMATERAPIE PROFILACTICA - 14 - 15 Mai 2016

BMD Academy organizeaza

 

CURS DE INITIERE IN TAINELE AROMATERAPIEI

CU ULEIURILE ESENTIALE VIVASAN

Care este structura cursului?

Cursul este structurat in doua module – a cate 10 ore/modul, distribuite in 2 zile/modul, cate 5 ore/zi, astfel:

Modulul 1 – Bazele Aromaterapiei – este primul modul, introductiv, care ofera cunostinte de baza despre aromaterapie.

Modulul 2 – Aromaterapie Profilactica – este cel de-al doilea modul, in care se invata tratarea unor afectiuni cu ajutorul uleiurilor esentiale.


Cui se adreseaza cursul?

Cursul este destinat personalului medical, terapeuti, cosmeticiene, maseuri, bio-energo-terapeuti, etc. dar si celor care sunt interesati de utilizarea aromaterapiei in scopuri personale.
Modulul 1 – Bazele Aromaterapiei este recomandat pentru cei care poseda informatie primara, dar nu au cunostinte si aptitudini pentru a lucra cu uleiurile esentiale. Acest curs este recomandat tuturor celor care tind sa folosească cunostintele despre aromaterapie in practica lor de lucru sau in viata cotidiana.
Modulul 2 – Aromaterapie Profilactica este recomandata in cazul in care doresti sa tratezi pacientii din cabinetul tau cu ajutorul uleiurilor esentiale sau daca ai suficiente cunostinte si doresti sa te tratezi pe tine sau pe membrii familiei tale cu ajutorul uleiurilor esentiale.

Cum se desfasoara cursul?

Cursul include lectii (ore) teoretice cat si practice, astfel incat la finalizarea lui sa poti pune in aplicare cunostintele acumulate.

 

Care sunt subiectele abordate in cadrul cursului?

Modul 1 – Bazele Aromaterapiei:

– Definitia aromaterapie, aromaterapia preventiva si naturala, importanta ei in lumea vie (lumea vegetala, animala si omul);
– Istoria utilizarii substantelor aromate din antichitate pana in prezent;
– Principiile aromaterapiei, dozajele in diverse proceduri;
– Proprietatile de baza ale uleiurilor esentiale, mecanismul de actiune – analizatorul olfactiv, actiunea locala si generala;
– Regulile de selectare, selectarea practica a uleiurilor esentiale pentru clienti, testul asociativ in aromaterapie;
– 15 metode de utilizare a uleiurilor esentiale;
– Contraindicatiile pentru aromaterapie;
– Uleiurile esentiale de baza pentru lucrul practic: proprietatile de baza, indicatiile de utilizare, avertismente si contraindicatii;
– Alcatuirea amestecurilor din uleiuri esentiale: regulile de formare a amestecurilor; particularitatile de actiune, metodele de utilizare, cele mai importante domenii de aplicare;
– Trusa aromatica in cazuri de urgenta (pentru primul ajutor);

– Aromaterapia in cosmetologie
– Aromaterapia pentru organele ORL
– Aromaterapia in dezechilibrele psiho-emotionale
– Aromaterapia in ginecologie
– Aromaterapia in sistemul locomotor
– Aromaterapia pentru sistemul digestiv
– Aromaterapia pentru sistemul cardio-vascular
– Aromaterapia pentru viitoarea mamica si copil
– Aromaterapia in profilaxia cancerului
– Actiunea bioenergetica a uleiurilor esentiale.

Cine este trainerul cursului?

Cursurile sunt sustinute de doctor Angela Laur, medic aromaterapeut, dermatolog, licentiata la Universitatea de Medicina din Chisinau, membru in Liga Aromaterapeutilor si Fitoterapeutilor din Sankt Petersburg, consultant al firmei VIVASAN.

Cand se desfasoara cursurile?

Modulul 1: 9 – 10 Aprilie 2016
Modulul 2: 14 – 15 Mai 2016

 

Feicare modul in parte dureaza 2 zile, cate 5 ore pe zi (orar: 10:00 – 15:00).

Unde se desfasoara cursurile?

Bucuresti, Str. Hatmanul Arbore. nr 15-19, birou 202, sector 1

Care este pretul cursurilor?

Costul cursului este de 300 lei/modul.

In acest pret sunt incluse diploma de participare si materiale de suport. Iti vom da materiale pe care sa le folosesti pe termen lung, pe baza carora sa incepi sa aplici cele invatate imediat. Pe langa informatia primita la curs, vei primi materiale suplimentare in format electronic si alte material in suport scris, astfel in cat, folosindu-le pe toate sa-ti imbunatatesti viata imediat, cu ajutorul uleiurilor esentiale.

Oferta mea pentru tine!

Pe langa toate aceste beneficii iti ofer inca doua motive pentru care ar trebui sa participi la acest curs. Achiti taxa de participare la Cursul de Aromaterapie si vei putea participa ori de cate ori doresti. Da, exact, o taxa pe viata! Daca peste 6 luni sau oricand doresti sa reimprospatezi informatiile invatate poti sa vii la curs fara sa platesti.

banii-inapoi-garantat

Avand in vedere ca am incredere in acest curs si deoarece este singurul Curs de Aromaterapie sustinut de un MEDIC ACREDITAT iti ofer si o GARANTIE de SATISFACTIE. Daca in prima zi de curs, pana la pauza de paranz nu esti multumit de informatia pe care ai primit-o, iti returnez taxa fara conditii suplimentare. O sa te intreb doar doua lucruri: ce nu ti-a placut, ca sa putem corecta in viitor si cum vrei banii, transfer bancar sau numerar? Practic investesti fara nici un risc.

Unde te inscrii pentru a participa la cursuri?

Apasa link-urile de mai jos si inscrie-te la modulul la care doresti sa participi.

Daca doresti mai multe detalii ne poti contacta la 0723.340.933 sau ne poti scrie la bmdacademy2015@gmail.com

La sfarsitul cursului vei primi:
Modulul 1: Certificat de absolvire a cursului de initiere in aromaterapie
Modulul 2: Certificat de absolvire a cursului de aromaterapie profilactica

Cursul nu are credite EMC.

Organizator BMD ACADEMY impreuna cu VIVASAN

Daca doresti sa afli mai multe despre aromaterapie, te invit sa urmaresti emisiunea Violet by Monica Dascalu in care D-na Dr. Angela Laur explica ce sunt uleiurile esențiale, la ce trebuie să fii atent când cumperi un ulei esențial, cum putem deosebi un ulei esențial de unul mineral, care sunt uleiurile de uz intern și care sunt cele de uz extern și cum putem să le folosim pentru a fi mai frumoase.