Cel mai important discurs pe care îl vei auzi vreodată – Gary Yourofsky

 

Îți prezint un nou film/discurs – poate unul pe care nu o să-l poți vedea dacă nu ești pregătit. Recunosc că acum câțiva ani, când am aflat de acest film, am reușit să vizionez doar o primă parte din acesta. Chiar nu eram pregătită să mă confrunt cu realitatea, cu crimele pe care le înfăptuim noi (chiar dacă prin mâinile altora) pentru a mânca.

Am lăsat o perioadă – nu-mi mai amintesc exact, cred că au fost câteva zile și am reluat vizionarea lui.

Tu oare reușești să te uiți la acest film? Aștept să-mi spui!

Dar despre ce este vorba?

Gary Yourofsky – activist pentru cauza animalelor promite să trăiască și să moară pentru cauza lui. Motivat de dorința pentru dreptate, își dedică viața pentru drepturile animalelor și luptă împotriva cruzimii prin diverse mijloace. Pentru curajul de a fi altfel și de a spune lucrurilor pe nume a fost arestat de mai mult de 10 ori și a petrecut 77 zile într-un centru de detenție de maximă siguranță. El deține o diplomă de licență în jurnalism de la Oakland University și o licență în radiodifuziune de la Specs Howard School of Broadcast Arts. A ținut discursuri despre drepturile animalelor în sute de școli din USA inclusiv la Universitatea din Connecticut, Michigan State și Bowling Green.

În acest film veți vedea un discurs ținut de Gary Yourofsky în care îți va pune la îndoială sistemul de valori și convingeri, deci unele parți ale filmului vor fi șocante. Uite-te și vezi dacă ești în stare să privești relitatea.

Vizionare plăcuta!