BMD Academy vechi

Buna!

Sunt Monica Dascalu si am creat BMD Academy - Beauty, Mind & Diet, un loc unde reunesc specialisti din mai multe domenii (frumusete, dezvoltarea mintii, alimentatie, si multe altele pe care le voi numi pe scurt terapii complemetare) pentru a te invata pe tine, cel ce doresti sa fii diferit si informat, cel ce cauti alternative pentru a-ti imbunatatii ziua de azi si viata de maine.
Mi-am propus sa pot ajuta minim 100.000 de oameni sa se cunoasca si sa-si imbunatateasca stilul de viata, sa-si gaseasca echilibrul si sa traiasca in armonie cu ei si cu cei din jurul lor.

In 2013 lucram in banca dar in paralel (inca din 2007) aveam proiecte ce implicau zona de frumusete (machiaj, coafura, cursuri, shooting-uri, prezentari, colaborari) si ma gandeam cum ar fi sa fac ce-mi place si sa pot ajuta cat mai multi oameni prin munca mea.
Atunci am inceput demersurile pentu infiintarea unei asociatii, care la inceputul lui 2014 a aparut pe lume 🙂  - Asociatia Profesionistilor din Domeniul Frumusetii si Sanatatii (APDFS). Au urmat multe cautri si drumurile nu au fost tocmai line, dar am insistat in cautarile mele, am aprofundat si alte domenii in care, pana atunci, eram doar un cunoscator din carti, pentru ca la inceputul  anului 2015 sa vina rezultatele . Astfel au aparut primele cursuri si primele colaborari in cadrul BMD Academy - Beauty, Mind & Diet, ca parte a proiectului Asociatiei (APDFS).

Daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele informatii din domeniul Frumusetii, a Dezvoltarii Capacitatilor Intelectuale, vrei sa inveti cum sa te alimentezi pentru ca hrana sa-ti fie medicament - asa cum spunea Hippocrate, daca vrei sa afli cat mai multe noutati din domeniul terapiilor alternative, atunci aboneaza-te la Newsletter pentru a fi primul care afla tot ce este nou in aceste domenii. ​


"Consider ca frumusetea vine din interiorul tau, din sufletul tau.
Sufletul tau reflecta gandurile tale;
Gandurile tale sunt intretinute de alimentatia ta;
Arati asa cum gandesti!
Gandesti in functie de ce mananci.
TU cum vrei sa arati?
Este practic un cerc in care frumusetea, mintea si alimentatia sunt interconectate."
Monica Dascalu


Iata mai jos care sunt cursurile la care poti participa.
Urmareste-ne pentru ca lista de cursuri este in continua crestere.
In plus poti vedea Calendarul Evenimentelor, pentru a sti din timp ce facem si unde ne putem intalni.
Sunt nerabdatoare sa ne cunoastem!

Fondator BMD Academy - Beauty, Mind & Diet

Curs de Echilibrare cu Cristale si Uleiuri Esentiale

In acest moment este SINGURUL curs de pe piata in care sunt prezentate informatii
atat despre utilizarea cristalelor cat si a uleiurilor esentiale.
Inveti astfel cum sa te folosesti de cunoasterea de mii de ani inmagazinata in Cristale
cat si cum sa-ti cresti vibratia, preluand din vibratia Uleiurilor Esentiale.
Rezultatul: Echilibru pentru viata ta!

Citeste descrierea detaliata a cursului si inscrie-te aici!

Curs de Initiere in Tainele Aromaterapiei

Puterea tamaduitoare a plantelor este cunoscuta de peste 5000 ani.
Inainte de a apare farmacologia, oamenii foloseau aromaterapia si se tratau cu ajutorul plantelor tamaduitoare.

Un curs ce se adreseaza atat medicilor, terapeutilor, cat si persoanelor care au vazut ca sunt cazuri in care medicina alopata nu da rezultate si care au inteles ca natura poate reversa stadiul bolii si care sunt interesate de o viata in armonie cu natura, pentru a aduce starea de bine atat in viata lor cat si a celor dragi din jurul lor.

In Modulul 1 - Bazele Aromaterapiei - inveti proprietatile de baza ale uleiurilor esentiale, cum sa recunosti un ulei esential de calitate de unul contrafacut, cum sa folosesti corect un ulei esential si in ce dilutii si multe alte secrete ale modului de utilizare a uleiurilor esentiale.

In Modulul 2 - Aromaterapia Profilactica - inveti cum sa folosesti uleiurile esentiale concret, pentru indepartarea unor afectiuni specifice.

Citeste mai multe amanunte despre Cursul de Aromaterapie si inscrie-te la urmatorul modul.