Biopulsar – Reflexograf aparatul ce poate scana aura si masura energia interna a organelor

 

BIOPULSAR – REFLEXOGRAF

Asa se numeste un aparat de care m-am indragostit si cu care am ales sa lucrez, iar in acest articol o sa-ti povestesc si tie de ce.

Ma tot intrebam ce sa pun pe primul loc, faptul ca este fabricat in Germania sau faptul ca scaneaza aura si masoara energia pe fiecare organ in parte, pentru ca tu, cel care beneficiezi de scanare sa vezi cu ochii tai care este starea energetica a corpului tau?

Cum nu am stiut care dintre cele doua caracteristici este mai importanta, le-am trecut pe amandoua pe primul loc. De ce? Pentru ca pentru mine este foarte important sa lucrez cu cele mai bune produse (cei care ma cunosc stiu ca recomand un produs doar daca l-am testat si stiu ca intr-adevar functioneaza). Iar faptul ca acest aparat este produs in Germania mie imi garanteaza precizia masuratorilor.

Atunci cand vezi cu ochii tai care este starea energetica a organismului tau si nu crezi ce-ti spune cineva ce a citit prin stele (cu toate ca si asta poate fi foarte adevarat, dar mult mai putin palpabil), te face sa constientizezi starea ta de sanatate si sa iei masuri daca este cazul.

             Aura frumos aspectata                             Aura cu pierderi majore de energie

*************Aura frumoasa*************Aura urata*************

 

Ce este BIOPULSAR – REFLEXOGRAF?

BMD LIFESTYLE - VIVASAN Biopulsar
Biopulsar – Reflexograf – este un dispozitiv complex cu o stuctura modulara. Campul de masurare al analizatorului este constituit dintr-o placa cu zone marcate, care corespund zonelor reflexogene de pe palma. Аnalizatorul are 43 electrozi de lungimi diferite ce sunt situati in proiectiile punctelor biologic active care corespund meridianelor anumitor organe sau grupelor de organe iar analiza rezultatelor se face printr-un soft special.

 

Cum functioneaza BIOPULSAR?

Dispozitivul Biopulsar se bazeaza pe masurarea energiei zonelor reflexogene de pe palme. El masoara campurile energetice ale corpului uman, nivelul energiei (starea energetica) organelor interne.

Chinezii folosesc de sute de ani acupunctura pentru echilibrarea organismului. Acele sunt infipte in anumite puncte ale corpului. Aceste puncte au primit denumirea de puncte biologic active (PBA).

Se stie, ca energia vitala Chi circula prin canalele energetice (meridiane) si are legatura directa cu starea organelor interne. Actionand asupra PBA se modifica curgerea energiei Chi.

BMD Lifestyle - BIOPULSAR - punctele reflexogene - VIVASAN 1

Europenii neincrezatori in metafizica chineza s-au straduit sa verifice orice fenomen, cercetand fiziologia procesului. Astfel, prima descoperire importanta a facut-o francezul De La Fouillee. El a aratat ca rezistenta pielii la curentul electric in PBA este mai mica ca in alte zone ale pielii.

In prima jumatate a sec XX, savantul japonez Nakatani a aratat, ca rezistenta in PBA se schimba in functie de starea functionala a acelui organ care are o legatura cu acel punct. In cazul unui proces inflamator rezistenta se micsoreaza, iar in degenerarea si sclerozarea organului, rezistenta creste.

Cercetarile lui Reinhard Foll  au fost incununate de succes descoperind noi PBA, necunoscute de chinezi. El a ales puterea optima a curentului pentru diagnostic (9,1 mca).

 ———————————————————————————–

Ce este AURA?

kirlian-aura
Аura reprezinta un camp electromagnetic, care inconjoara corpul uman sau orice alt organizm viu sau obiect neinsufletit.

Conform DEX (dictionarului explicativ) , aura reprezinta un fenomen biofizic dintr-un camp de emisiune a unor radiatii ale corpului, de natura luminoasa sau electromagnetica.

Simion si Valentina Kirlian, cercetatori rusi, au descoperit o metoda de fotografiere si vizualizare a aurei prin atasarea unui dispozitiv prevazut cu conductori electrici. Fotografia lui Kirlian creeaza imaginea energiei ce inconjoara fiintele vii.

 

Dr. Mendel a analizat cateva mii de luminiscente ale degetelor de la maini si picioare si dupa caracterul luminozitatii anumitor zone (punctelor de acupunctura) a elaborat principiile de diagnostic al bolilor. Astfel a reusit obtinerea pozei campului electromagnetic pe un purtator (foaie electrostatica, ecran, etc.)

Campul electromagnetic este instabil si schimbator, datorita interactiunii continue cu campurile celorlalte fiinte si/sau obiecte din jur.

 ————————————————————–

Stadiile de aparitie a bolilor

Stiintific, boala este considerata modificarea organica sau functionala a echilibrului normal al organismului si are mai multe stadii:

 1. Stadiul informational (simptomele sunt rare, ca mici si intamplatoare semne);
 2. Simptome ce NU corespund cu semnele clinice;
 3. Simptomele se manifesta clinic.

 

Care sunt pasii consultatiei cu Biopulsar-Reflexofraf?

 • In procesul de investigare folosim modulul ”Aura” si ”Grafice” pentru determinarea energiei organelor.
 • Dupa caracterul graficelor putem trage concluzii despre starea energetica a persoanei investigate, care poate fi: Normala • Scazuta • Inalta • Instabila • Scadere rapida • Restabilire lenta
 • Se precizeaza cauzele care au provocat modificarile nivelului energetic (afectiuni, schimbarile in starea functionala, cauzele posibile, etc)
 • Se discuta pe baza rezultatelor si se fac recomandari
 • Se monitorizeaza eficienta recomandarilor in timp prin compararea graficelor la intalnirile ulterioare.

MODUL – AURA
BMD LIFESTYLE - VIVASAN - BIOPULSAR - AURA

MODUL GRAFICEBMD Lifestyle - Grafic Biopulsar - VIVASAN

 

Cand poti apela la scanarea cu Biopulsar-Reflexograf?

Te asteptam la o scanare, atunci cand doresti sa:

 • vezi cum arata aura ta;
 • determini starea de functionare a organelor si a sistemelor de organe;
 • decodezi cazurilor clinice neclare, complicate;
 • beneficiezi de diagnosticarea precoce a afectiunilor pana la etapa clinica a dezvoltarii bolii;
 • selectezi cele mai eficiente produse, ce normalizeaza nivelul energetic;
 • controlezi eficienta diverselor metode de tratament.

 

Apasa butonul de mai jos daca doresti sa vezi cum arata aura ta si care este energia organelor din corpul tau.

PROGRAMEAZA-TE pentru o scanare cu BIOPULSAR - REFLEXOGRAF!