Violet by Monica Dascălu – 23.11.2014

Astăzi, am avut plăcerea că în prima parte a emisiunii să o am invitată pe Alina Brailescumake-up artist și trainer la ABA Academy, cu care am vorbit normal – despre machiaj. Vei afla ce produse ar fi bine să ai în poșeta în cazul în care dorești să-ți faci un machiaj rapid, de ce pensule ai nevoie, cum să le folosești și cum să le ingrijești, dar și multe alte sfaturi despre make-up.

În cea de-a doua parte a emisiunii, invitată este Alina Natașa Culeainstructor yoga & pilates și scriitoare care tocmai a lansat cartea Natașa, barbații și psihanalistul. Ea ne-a explicat de ce avem nevoie să facem sport, cum ne ajută yoga și pilatesul în recăpătarea unei posturi corecte, dar și care ar trebui să fie relația dintre antrenor și cursant. Antrenorul trebuie să vorbească cu fiecare cursant în parte pentru a afla dacă acesta are probleme de sănătate pentru a ști care sunt exercițiile pe care i le poate da.

O altă temă interesantă pe care am abordat-o a fost lansarea carții Natașa, barbații și psihanalistul. Este o carte pe care eu personal îți recomand să o citești.

Vizionare placută!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *