“ Consider că frumusețea vine din interiorul tău, din sufletul tău.
Sufletul tău reflectă gândurile tale,
Gândurile tale sunt întreținute de alimentația ta,
Arăți așa cum gândești,
Gândești în funcție de ce mănânci!
Tu cum vrei să arăți?
Este practic un cerc în care frumusețea, mintea și alimentația sunt interconectate.”

Monica Dascălu

Monica Dascălu este antreprenor, trainer și specialist în domeniul terapiilor complementare de peste 8 ani. Îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. 

Printre activitățile pe care le face, sunt:

Excelență si profesionalism

Dacă consideri că vrei să fii mai echilibrat, vrei să fii în armonie cu tine și cu cei din jurul tău, sau poate vrei să schimbi ceva în viața ta, Monica Dascalu te susține pe acest durm. Poți beneficia de programele pe care le oferă sau poți învăța participând la cursurile, seminariile, atelierele practice pe care le ține.
Îți poți face o programare accesând pagina Sesiuni Individuale


Din dorința de a avea mereu susținerea teoretică a experienței practice, Monica Dascălu a urmat atât cursuri în țară cât și cursurile mai multor școli internaționale, printre care:

AROMOTERAPIE

Aromatherapy Certification Program la Aromahead Institute - School of Essential oil Studies, aprobat de The National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA) si de Alliance of International Aromatherapists (AIA) ambele fiind organisme internaționale principale de conducere pentru standardele educaționale pentru aromaterapeuți.
Programul este de asemenea aprobat de
American Association of Drugless Practitioners (AADP), un consiliu independent de acreditare pentru instituții și programe de educație alternativă pentru sănătate.

HIPNOZA ȘI REGRESII

A urmat atat cursurile de formare in Hipnoza Ericksoniana cat si cursurile de lungă durată de Terapie prin Regresie ale Past Lives Regression Academy din Londra, cursuri acreditate de European Association of Regression Therapists (EARTH).

În plus, a urmat cursuri de specializare și supervizare susinute de Ruxandra Bulzan, Președinte și Fondator al Asociatiei de Hipnoză și Terapie prin Regresie.