“ Consider ca frumusetea vine din interiorul tau, din sufletul tau.
Sufletul tau reflecta gandurile tale,
Gandurile tale sunt intretinute de alimentatia ta,
Arati asa cum gandesti,
Gandesti in functie de ce mananci!
Tu cum vrei sa arati?
Este practic un cerc in care frumusetea, mintea si alimentatia sunt interconectate.”

Monica Dascalu

Monica Dascalu este antreprenor, trainer si specialist in domeniul terapiilor complementare de peste 8 ani. Ii place sa cunoasca si sa ajute OMUL in toata diversitatea lui. 

Printre activitatile pe care le face, sunt:

Excelenta si profesionalism

Daca consideri ca vrei sa fii mai echilibrat, vrei sa fii in armonie cu tine si cu cei din jurul tau, sau poate vrei sa schimbi ceva in viata ta, Monica Dascalu te sustine pe acest durm. Poti beneficia de programele pe care le ofera sau poti invata participand la cursurile, seminariile, atelierele practice pe care le tine.
Iti poti face o programare accesand pagina Sesiuni Individuale


Din dorinta de a avea mereu sustinerea teoretica a experientei practice, Monica Dascalu a urmat atat cursuri in tara cat si cursurile mai multeor scoli internationale, printre care:

AROMOTERAPIE

Aromatherapy Certification Program la Aromahead Institute - School of Essential oil Studies, aprobat de The National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA) si de Alliance of International Aromatherapists (AIA) amble fiind organisme ineternationale principale de conducere pentru standardele educationale pentru aromaterapeuti.
Programul este de asemenea aprobat de
American Association of Drugless Practitioners (AADP), un consiliu independent de acreditare pentru institutii si programe de educatie alternativa pentru sanatate

HIPNOZA SI REGRESII

A urmat atat cursurile de formare in Hipnoza Ericksoniana cat si cursurile de lunga durata de Terapie prin Regresie ale Past Lives Regression Academy din Londra, cursuri acreditate de European Association of Regression Therapists (EARTH).

In plus a urmat cursuri de specializare si supervizare sustinute de Ruxandra Bulzan, Presedinte si Fondator al Asociatiei de Hipnoza si Terapie prin Regresie.