Binecuvântează fiecare zi din viața ta!


Este Vinerea Mare și vreau să-ți mulțumesc ȚIE, cel ce citești ceea ce scriu, printr-o RUGĂCIUNE DE BINECUVÂNTARE pe care am primit-o și pe care ți-o transmit cu toată IUBIREA și RECUNOȘTINȚA mea.

RUGĂCIUNE

BINECUVÂNTEAZĂ FIECARE ZI DIN VIAȚA TA!

​Doamne Isuse Christoase, Fiul lui Dumnezeu, Ființă de Lumină și Iubire, binecuvântează viața mea, curăț-o de tot ce nu este benefic în ea, de energiile, programele și gândurile ce nu-mi aparțin și refă fiecare organ, țesut, glandă și sistem, fiecare celulă din corpul meu.

Restabilește Doamne Isuse Christoase ORDINEA DIVINĂ în corpul meu fizic și în toate corpurile mele energetice.

Binecuvântează Doamne fiecare zi din viața mea, din trecut, prezent și viitor și readu-mă Doamne pe drumul meu cel plin de lumină și iubire, pentru care am fost creat și pentru care am venit pe acest Pământ.

Reconectează-mă Doamne la toate energiile acestei Planete.
La APĂ: la ploaie, la râuri, la fluvii, la lacuri, la mări și la oceane;
La NATURĂ: la iarbă, la flori și la copaci, la păsări și la animale, la gâze și la pești, la pământ și la metale​.

Reconectează-mă Doamne Isuse Christose la Aer și la Soare, la Luna și la Stele, la acest Univers și la toate Universurile ce mai există, de care știm și de care nu știm, pe care le cunoaștem și pe care nu le cunoaștem.

Reconectează-mă Doamne Isuse Christose la mine, la SUFLETUL MEU DE LUMINĂ ȘI IUBIRE, la tot potențialul meu, la toate resursele mele pe care le știu, în fiecare zi, cu fiecare respirație, cu fiecare pas pe care îl fac, reconectează-mă la toate resursele din prezent, trecut și viitor pe care din ignoranță, sau poate din frică, le-am evitat, nu le-am folosit sau poate chiar le-am și uitat.

Reconectează-mă Doamne Isuse Christose la DUMNEZEU, la Dumnezeul meu lăuntric, la FIINȚA DE LUMINĂ ȘI IUBIRE DIN INTERIORUL MEU, la PACEA ȘI LINIȘTEA MEA INTEROARĂ, la TOT CE ESTE BUN ȘI MĂREȚ ÎN INTERIORUL MEU astfel încât SĂ REDEVIN EU, AȘA CUM M-AI CREAT TU, UN EU MINUNAT ȘI EXTRAORDINAR, CĂLĂUZIT ÎN FIECARE ZI DE TINE DOAMNE!

Reconectează Doamne Isuse Christose fiecare zi din viața mea trecută, prezentă și viitoare, fiecare minut, fiecare secundă și fiecare clipă și reamintește-mi TOT CE AM DE FĂCUT PENTRU MINE DAR ȘI PENTRU CEILALȚI, astfel încât SĂ-MI POT ÎMPLINI MISIUNEA PENTRU CARE TU M-AI CREAT ȘI M-AI ÎNTRUPAT.

Ajută-mă Doamne Isuse Christoase să-mi văd SUFLETUL și să mă conectez cu EL, să-L curăț si să-L BUCUR cu FAPTELE MELE, sa-I TRANSMIT TOATĂ IUBIREA MEA și SĂ MA CONTOPESC CU EL. Să POT să-L SIMT și să FIU CONȘTIENT de EL!

Binecuvântează Doamne Isuse Christoase SUFLETUL MEU MINUNAT, PLIN DE IUBIRE ȘI LUMINA și DESCHIDE-L în fața celorlalți, pentru ca ei să-L VADĂ​, să-L SIMTĂ, să se CONECTEZE și să-L URMEZE!

MULȚUMESC Doamne Isuse Christoase, pentru că AI FOST, EȘTI și VEI FI ALĂTURI DE MINE și PERMITE-MI SĂ-ȚI SIMT PREZENȚA, MÂNGÂIEREA, CĂLĂUZIREA și IUBIREA PE CARE MI-O OFERI în fiecare minut, în fiecare secundă, în fiecare clipă din viața mea.​

ÎMI DAU VOIE Doamne Isuse Christoase SĂ TE SIMT și SĂ TE PRIMESC în SUFLETUL MEU și te rog să-mi călăuzești pașii, gândurile și emoțiile mereu.​

​MULȚUMESC Doamne Isuse Christoase, pentru TOT CE MI-AI LUAT, pentru TOT CE MI-AI DAT, pentru TOT CE-MI IEI și pentru TOT CE-MI DAI, pentru TOT CE-MI VEI LUA și pentru TOT CE-MI VEI DA!

Binecuvântează-mi Doamne Isuse Christoase VIAȚA, COPIII, FAMILIA, PRIETENII și DUȘMANII, iar EU BINECUVÂNTEZ prezența LOR și prezența TA​ în fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare secundă, în fiecare clipă din viața mea.

CĂLĂUZEȘTE-MI ALEGERILE pe care le fac, astfel încât să fiu în acord cu PLANUL și cu MISIUNEA pentru care am​ venit pe acest Pământ și RESTABILEȘTE Doamne ORDINEA DIVINA în viața mea din trecut, prezent și viitor.

Îmi DAU VOIE să SIMT, îmi DAU VOIE să PRIMESC, îmi DAU VOIE să IMPĂRTĂȘESC, să SCRIU și să TRANSMIT și CELORLALȚI, tot ceea ce AM PRIMIT, PRIMESC și VOI PRIMI de la TINE și de la VOI, în fiecare zi de acum îmainte!

MULȚUMESC!​

Vreau ca pe lănga această RUGĂCIUNE să-ți urez SĂ AI UN PAȘTE LUMINAT, în IUBIRE și RECUNOȘTINȚĂ, în care șă privești în interiorul tău, la SUFLETUL tău, la relațiile pe care le ai - în primul rând cu TINE și apoi și cu cu ceilalți.

VREUA drept MULȚUMIRE pentru că-mi urmarești activitatea, sa-ți ofer în DAR pentru acest PAȘTE​, o REDUCERE de 50RON la un curs, pe care eu personal îl aștept de un an și jumătate - RELAȚII DE SUCCES cu Părintele Justin Belitz.

Pentru a te inscrie la curs și a beneficia de reducere, apasă aici și folosește codul: sfl2018#aff#md  în momentul plății. Vezi mai jos care sunt pașii.

Este un curs ținut de un OM care mie MI-A SCHIMBAT GANDIREA și VIAȚA pe multe planuri.

APASĂ AICI pentru a citi ceea ce am simțit eu după ce am terminat Cursul  Calea împlinirii personale - SuccesFull Living, susținut de Justin în noiembrie 2016. Dar acum, dupa ce timpul a trecut și schimbările au avut deja loc, pot spune mult mai multe....

Vreu sa-mi fac timp zilele astea și să-ți scriu cum am reușit eu, după acest curs excepțional să transform un vis in realitate.

Un om care la doar 5 ani a știut că vrea să fie călugăr Franciscan​ și care, in ciuda tuturor piedicilor puse de părinți și de cei din jurul lui și-a dus visul la împlinire, m-a făcut și pe mine să mă uit în interiorul meu, la viața și la dorințele mele, să transform și să accept darurile cu care am venit. Ceea ce credeam că este doar pentru mine și pentru familia mea sau poate cel mult pentru prietenii mei foarte apropiați, s-a transformat într-o misiune, într-o bucurie, într-un dar pe care îl dăruiesc cu plăcere în fiecare zi, tuturor clienților pe care îi am.

REDESCOPERĂ-TE!
Uită-te adânc în SUFLETUL TAU și ÎNTREABĂ-TE:
"Cine ești tu și ce vrei cu adevărat de la tine și de la ceilalți,
pentru tine și pentru ceilalți?"

Sărbători BINECUVÂNTATE în CREDINȚA SUFLETULUI ​TĂU!

​Cu iubire,
Monica.
Noua Monica.

Îți mulțumesc pentru că ai citit acest articol!
Trimite-l și prietenilor tăi. Este posibil să le fie de folos și lor.

Îți mai dau încă o dată codul de reducere pentru a te înscrie la Cursul Relații de Succes - Succesfull Relating
Pentru înscriere, urmează pașii:

  1. Adaugă în coș;
  2. Scrie codul sfl2018#aff#md în căsuța Cod cupon din colțul din stânga ecranului;
  3. Apasa butonul Aplică cupon;
  4. Vezi că în rubrica Total Coș apare reducerea de 50 RON;
  5. Apasă butonul Continuă cu finalizarea și introdu datele pentru factură;
  6. Felicitări! Te-ai înscris și ai beneficiat de reducere!

Să ai o zi excelentă!
Monica Dascălu

Link-uri utile:

Relații de succes - SuccesFull Relating - 21 - 22.04.2018​ - cu Părintele Justin Berlitz

Calea împlinirii personale - SuccesFull Living  - articol scris de mine după cursul pe care l-a ținut Justin în 2016.